Bydlení s Dominikou Gottovou byla noční můra, dnes žije Rezková v krásném retro bytě

3826
Sdílejte

Jedním z takových příběhů je i zkušenost zpěvačky Šárky Rezkové, která se rozhodla otevřít své srdce i dveře svého domova Dominice Gottové v době, kdy se zdálo, že Dominika potřebuje pomocnou ruku. To, co se na první pohled jevilo jako gesto nezištné pomoci a podpory, se však brzy ukázalo být noční můrou, která obě ženy postavila před nečekané výzvy.Dominika Gottová, dcera legendárního zpěváka Karla Gotta, se po smrti svého otce ocitla v nelehké životní situaci. Šárka Rezková, s dobrým úmyslem v srdci, jí nabídla útočiště. Nicméně, co mělo být dočasným řešením a pomocí v nouzi, se brzy změnilo v řetězec stresujících událostí. Společné bydlení odhalilo nejen rozdílnost jejich povah, ale také to, jak složité může být sdílet prostor s někým, kdo je zvyklý na jiný životní styl a má odlišné zvyklosti.

Soužití nebylo žádný med

“Finančně jsem na tom byla hůře než Dominika, ale protože jsme měli v domě pokoj navíc, nabídli jsme jí ho,” prozradila Rezková s tím, že se tehdy i se svými nejbližšími rozhodli uskromnit, aby Dominice pomohli. “Bylo mi řečeno, co všechno prožila, jenom mě nikdo neupozornil na fakt, že Domča asi tím, jak to měla těžké, propadla alkoholu,” vysvětlila Šárka Rezková, co bylo podle ní největším kamenem úrazu. “Ze začátku se hodně snažila, ale když se potom objevil její manžel, se kterým má nějaké zvláštní propojení, tak to všechno padlo,” uvedla zpěvačka s tím, že krátce poté, co se na scénu vrátil hudebník Tolkki, se začalo jejich soužití kazit.

Hádky jí nebyly vlastní

“Já se odmítala hádat jako dvě hokyně na pavlači. Všechno to řešil můj expřítel, který má rád publicitu,” podotkla Rezková s tím, že její tehdejší partner Miroslav Kolodziej se ve sporech poměrně dost vyžíval. Není proto vůbec divu, že když se Šárka Rezková nepříliš přizpůsobivé spolubydlící konečně zbavila, nemá vůbec chuť se s ní bavit. “V kontaktu nejsme. Možná s odstupem času, kdyby na sobě mákla… Ale myslím, že o to nestojíme ani jedna,” přiznala zpěvačka upřímně. “Já ale o Dominice nechci mluvit špatně, je to inteligentní holka, žádná hlupačka. Padla zlá slova, byl tam nějaký alkohol, nějaké pilule, já jí říkala, že by to neměla dělat, ale ona se tím ochraňovala,” dodala Šárka Rezková již o něco smířlivěji.Příběh spolubydlení s Dominikou Gottovou se pro Šárku Rezkovou stal ponaučením. Přestože původně chtěla jen pomoci, nakonec se její dobrý skutek obrátil proti ní. Vztahy mezi oběma ženami byly narušeny a Šárka si z této zkušenosti odnesla cennou lekci o hranicích, které je třeba si stanovit, a o důležitosti komunikace a vzájemného respektu.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články