Agáta Hanychová že je zlatokopka? Podívejte, kam chodí nakupovat s Dopitou : To je síla! Ta teda dopadla

3710
Sdílejte

Od Soukupa sice obdržela několik štědrých darů, ale ty nyní prodává, aby měla na právníky v soudních sporech, které se svým bývalým partnerem vede o společnou dceru Rozárku. Navíc, alimenty, které dostává od Soukupa, jsou ve výši 4 tisíce korun měsíčně, což je částka, která sotva pokrývá základní potřeby dítěte. V současné době se zdá, že Agáta našla štěstí po boku Miroslava Dopity, který sice k boháčům nepatří, ale v těžkých časech se ukázal jako její opravdová opora. Agáta mu na sociálních sítích veřejně děkuje a zdá se, že jejich vztah je pevný a harmonický. Je tedy zřejmé, že Agátin život není jen příběhem o hledání bohatství a luxusu, jak by se mohlo na první pohled zdát. Je to spíše příběh o hledání stability, lásky a štěstí pro sebe a své děti uprostřed veřejných soudních sporů a mediálního tlaku. A přestože se její cesta neobešla bez kontroverzí, Agáta ukazuje, že je především matkou, která chce pro své děti to nejlepší, a ženou, která se nebojí čelit výzvám, které jí život přináší.

Když se nedávno Agáta vydala na procházku s Dopitem a dcerkou Rozárkou v kočárku, nechtěně prozradila, jak ve skutečnosti žijí a kam chodí nakupovat. „Jdu tady právě se svým manželem. Jdeme na procházku s Rózou,“ uvedla v jednom z jejích posledních videí, které vysílala živě na svém instagramovém kanálu. „Máš u sebe peníze, když jdeme k těm Vietnamcům?“ v snesla pak otázku směrem k Dopitovi a zároveň naznačila, že nechodí nakupovat do luxusních obchodů, ale do tržnice k Vietnamcům.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články