Zpověď novomanželů Hanychové a Dopity týden po svatbě : Agátě ukradli zásnubní prsten od Mirka. A co sázky na rozvod a děti?

10740
Sdílejte

Spekulace o délce jejich manželství a sázky na rozvod, které se objevily na sociálních sítích a v bulvárních médiích, jsou pro ně zdrojem zklamání. „Je smutné, že lidé se snaží vsadit na něco tak osobního a citlivého jako je náš vztah,“ říká Agáta s tichou rezignací. Co se týče rodinného plánování, oba novomanželé jsou si vědomi zvědavosti veřejnosti, ale preferují tento aspekt svého života držet mimo veřejné diskuse. „Kdy a zda budeme mít děti, je věcí, která zůstává mezi námi,“ uvedl Dopita, zdůrazňující, že každý vztah by měl mít své soukromí a že rozhodnutí o rodině je hluboce osobní. I přes tyto výzvy se novomanželé snaží neztrácet optimismus a zaměřit se na společnou budoucnost. „Ano, začali jsme naší cestu společným životem s překážkou, ale jsem si jistá, že toto nás jen posílí,“ uzavírá Agáta s nadějí v hlase. Ztráta prstenu tak představuje nejen materiální škodu, ale také emocionální zkoušku pro mladý pár, který se teď musí vyrovnat nejen s osobní ztrátou, ale i s tlakem veřejného mínění a nevyžádanými prognózami o jejich společné budoucnosti.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články