Tajemství Jiřiny Jiráskové : dvakrát čekala dítě s muži svých kamarádek. Být matkou se ale bála

12154
Sdílejte

V době, kdy se měla konat premiéra hry „Život a dílo skladatele Foltýna“, se Jiřina Jirásková ocitla ve velkém emočním rozpoložení. Během zkoušek křičela na dramaturga, že musí na potrat a že premiéra nemůže být její prioritou. Její reakce byla zřejmě způsobena frustrací a zoufalstvím z toho, že se ocitla v situaci, kterou nemohla ovlivnit. Zpětný pohled na život Jiřiny Jiráskové odhaluje, že její rozhodnutí ohledně potratů a mateřství nebyla jen důsledkem vnějších okolností, ale i vnitřního konfliktu. Herečka, která svým talentem a charismatem obohatila českou kulturu, si s sebou nesla tíhu osobních rozhodnutí, která byla ovlivněna společenskými normami a osobními vztahy. Její příběh je připomínkou, že i životy těch nejslavnějších mohou být plné komplikovaných volb a nevyřčených pocitů.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články