Tajemství Jiřiny Jiráskové : dvakrát čekala dítě s muži svých kamarádek. Být matkou se ale bála

12154
Sdílejte

Tato tajemství se točí kolem osobního života Jiráskové a jejího vztahu k mateřství. Jiřina Jirásková byla dvakrát těhotná s muži, kteří byli partnery jejích blízkých kamarádek. Tyto situace byly pro ni velmi komplikované, neboť se zároveň potýkala s obavami z mateřství. V pozdějších rozhovorech herečka přiznala, že se bála děti mít, protože si nebyla jistá, zda by v tehdejší složité době dokázala zajistit správnou výchovu. Přestože později svého rozhodnutí litovala, v době, kdy byla aktuální otázka potomků, se rozhodla jinak. Jedním z nejzásadnějších momentů v jejím životě byl vztah s režisérem Zdeňkem Podskalským. Když Jirásková zjistila, že je s ním těhotná, musela čelit skutečnosti, že Podskalský se odmítal kvůli ní rozvést. Tato situace ji dovedla k rozhodnutí podstoupit potrat. Jak později vyšlo najevo, Jirásková tento krok nezvažovala lehkovážně. Naopak, mělo to být zoufalé řešení situace, ve které se ocitla.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články