Jaromír Soukup po rozchodu s Hanychovou už není sám. Promluvil o nové lásce. Agáta ví, o koho jde

2866
Sdílejte

Jeho vztahy a osobní život jsou často předmětem zájmu veřejnosti a bulvárních médií. Přesto se zdá, že tentokrát Soukup své nové partnerky před médii a veřejností zatím neodhalil. Zdá se, že po bouřlivém vztahu s Hanychovou dává přednost soukromí a diskrétnosti. Zatímco konkrétní detaily o nové lásce Jaromíra Soukupa nejsou známy, je jisté, že mediální magnát na lásku nezanevřel a je připravený na nový začátek. Veřejnost i fanoušci jsou nyní zvědaví, kdy a zda se Soukup rozhodne svou novou partnerku představit veřejnosti, nebo zda tentokrát zvolí cestu soukromí a svůj osobní život si ponechá pro sebe. Tento obrat v osobním životě Jaromíra Soukupa ukazuje, že i ve světě showbyznysu a médií, kde jsou vztahy často pod drobnohledem veřejnosti, je možné najít novou šanci na štěstí a soukromí, které si každý z nás zaslouží.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články