Svět se loučí s hvězdou teleshoppingu : ZEMŘEL Horst Fuchs

1013
Sdílejte

Jeho smrt si však širší veřejnost všimla až s odstupem pěti měsíců, kdy rodina zveřejnila smutnou zprávu na rakouském webu Benu.at. Horst Fuchs, narozený 24. dubna 1946 v Německu, byl ikonou televizních obrazovek, který se do paměti diváků vryl nejen svými teleshoppingovými pořady, ale i specifickým stylem – holou hlavou, náušnicemi a masivními prsteny. V době svého největšího úspěchu byl Fuchs úspěšný téměř ve všech zemích střední a východní Evropy, kde jeho reklamy slibovaly výrobky sporného užitku v okrajových ranních a večerních časech. V Německu, stejně jako v Česku, si vysloužil dokonce vlastní fankluby, které sbíraly jeho nezapomenutelné slogany. „Kupte si osvědčenou kvalitu Henkelbach, mistrovský nůž, který krájí jiné nože jako máslo!“ byl jedním z mnoha, které zazněly z úst Horsta Fuchse a které si jeho příznivci zamilovali. Kritici však Fuchse obviňovali z vydělávání na důvěřivosti lidí a jeho produkty často považovali za předražené a zbytečné. Přesto nebo právě proto se stal Horst Fuchs fenoménem, jehož obchodní taktiky byly často diskutovány a analyzovány.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články