Studený úplněk v Raku: Štíři by měli zůstat v klidu, Blížence čekají komplikace ve vztahu

2840
Sdílejte

Býk (21. 4.– 21. 5.): Pro Býky je tento úplněk příležitostí k posílení rodinných vazeb. Zaměřte se na domácí pohodlí a nechte svou kreativitu proudit při vaření nebo úpravě domova.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Blíženci by měli být opatrní v komunikaci s partnerem a vyvarovat se nedorozuměním. Doporučuje se otevřený rozhovor a společné trávení času s blízkými.

Rak (22. 6. – 22. 7.): Raci, tento úplněk je ve vašem znamení, takže se můžete cítit zvláště emočně. Věnujte pozornost svým potřebám a snažte se vyhnout zbytečným finančním rizikům.

Lev (23. 7. – 22. 8.): Lvi by měli očekávat narušený spánek a neklid. Pokuste se omezit stres a vyhledejte klidné aktivity, které vás uklidní a obnoví vaši energii.

Panna (23. 8. – 22. 9.): Panny mohou očekávat, že se budou muset vypořádat s minulostí. Použijte tento čas k reflexi a možná i uzavření některých starých kapitol ve vašem životě.

Váhy (23. 9. – 23. 10.): Váhy mohou pociťovat emoční výkyvy. Zkuste najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem a nezatěžujte se příliš mnoha aktivitami.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články