Muž z Vysočiny hrozil vystřílením rodiny útočníka z fakulty. Zbraň měl. Podařilo se ho zadržet

6947
Sdílejte

Událost vyvolala šok a nevíru v celé společnosti a vedla k posílení policejních opatření, včetně sledování potenciálně nebezpečných výroků na internetu. Policie nyní vyzývá veřejnost, aby zůstala bdělá a jakékoli podobné vyhrožování nebo násilné chování nahlásila. Zároveň se snaží uklidnit obyvatele s tím, že dělá vše pro to, aby zaručila jejich bezpečnost a předcházela podobným incidentům v budoucnosti. Tra**die, jako je střelba na pražské univerzitě, mají často dlouhodobý dopad na společnost a vyvolávají diskuse o bezpečnostní politice, duševním zdraví a regulaci držení zbraní. Zatímco společnost hledá odpovědi a cesty k prevenci takových událostí, je důležité zachovat klid a zaměřit se na podporu obětí a jejich rodin.

Policie nyní důkladně sleduje kybernetický prostor a již v pátek dopoledne avizovala, že pisatele nenávistných příspěvků na sociálních sítích bude řešit.Kromě výše zmíněného případu Vondrášek zmínil například čtrnáctiletého žáka z Olomoucka, který v „nepovedeném žertu“ v pátek pohrozil, že vystřílí školu, či zřejmě psychicky nemocnou ženu z Královéhradecka, jež si na sítích posteskla, že ji střelec na univerzitě předběhl.

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články