Míchané drinky pro jednotlivá znamení. Připravte se na silvestra už nyní!

1083
Sdílejte
Připomínáme však, že s alkoholem je třeba zacházet zodpovědně a vždy myslet na to, že ne každý může či chce pít alkoholické nápoje. Pro ty, kteří dávají přednost nealkoholickým variantám, lze připravit mocktaily, které jsou stejně lahodné a stylové.
Beran (21. 3. – 20. 4.): Pro Berany, kteří mají rádi dobrodružství a energii, se hodí drinky s výrazným nádechem. Mohou si vychutnat plameny s koktejlem Flaming B52 nebo získat energii s kombinací rumu a energetického nápoje v drinku Zombie.
Býk (21. 4. – 21. 5.): Býci preferují luxus a plnou chuť, takže si jistě užijí jednoduché, ale sofistikované koktejly. Espresso Martini nebo Kentucky Coffee s kvalitním bourbonem uspokojí jejich smysl pro kvalitu.
Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Blíženci jsou otevřeni novým zážitkům, takže jim bude chutnat cokoli barevného a exotického. S*x on the Beach nebo Tequila Sunrise jsou klasiky, které je potěší, ale mohou si také objednat něco originálního jako Royal Hawaiian.
Rak (22. 6. – 22. 7.): Raci jsou citliví a mají rádi známé a osvědčené chutě. Mojito nebo krémová Piña Colada jsou pro ně ideální volbou, stejně jako drinky s oříškovými a čokoládovými likéry.
Vodnář (21. 1. – 19. 2.): Vodnáři jsou inovativní a mají rádi unikátní a originální věci. Pro ně by mohl být ideální drink něco neotřelého, jako je koktejl s infuzí bylin nebo netradičních ingrediencí. Blue Lagoon nebo Electric Lemonade s modrým curacao by mohly být jejich oblíbenými volbami.
Ryby (20. 2. – 20. 3.): Ryby jsou romantické a snové, takže by si mohly užít drinky s jemnými a sladkými chutěmi. Koktejl s příchutí růže nebo lavendule, jako je Lavender Fizz, nebo sladký a voňavý French Martini by mohly být jejich ideální společníky pro oslavu.
Lev (23. 7. – 22. 8.):Lvi mají rádi letní atmosféru, takže Aperol Spritz nebo různé varianty ginu s tonikem jim připomenou teplé dny a slunce.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články