Jaroslava Obermaierová: Vánoce mám nejradši, když je po nich

6562
Sdílejte

Hereččina nenávist k Vánocům se projevuje i v odmítání typických vánočních rituálů a zvyklostí. Obermaierová nikdy nepekla vánoční cukroví, což je pro mnohé neodmyslitelnou součástí sváteční přípravy. Když jí někdo cukroví nabídne, ochutná, ale sám akt pečení jí je protivný. To může být spojeno s emocionálním nábojem, který cukroví pro ni představuje, nebo s odmítáním tradic obecně.

Ve svém domově na Štědrý den nenajdeme ani vánoční stromeček, a pohádky či nakupování dárků jí nečiní radost. Herečka s humorem popisuje, že sváteční večeři sice mají, ale následně se už „navzájem neotravují“. Tento přístup může být chápán jako ochranný mechanismus, který Obermaierová vytvořila, aby se vyhnula bolesti spojené s těmito dny.

Obermaierová také poukazuje na to, že nemá pro koho Vánoce slavit, jelikož její syn je již dospělý a žádné malé děti doma nemají. To může být dalším faktorem, proč nevidí důvod zachovávat sváteční tradice, které jsou často spojené s dětskou radostí a nadšením.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články