To, čím si musel projít tenhle kluk si nezaslouží opravdu žádné malé dítě: Jako dospělý muž se snaží pomáhat dětem s podobným problémem!

887
Sdílejte

Zhlédnutí jednoho dokumentu ho přivedlo k hroznému rozhodnutí: upálit se. Tento drastický pokus o seb**ra*du ho přivedl do nemocnice s těžkými popáleninami a následnými operacemi. Trvalo dalších pět let, než se jeho tělo i mysl začaly uzdravovat.

Jonathanova kniha „Ten den jsem se rozhodl zemřít“ je mrazivým příběhem o šikaně, o bolesti, kterou způsobuje, a o dlouhém a obtížném procesu léčení. Ale nejde jen o to. Je to také příběh o odvaze a síle, těch nejtemnějších koutcích lidské duše a jejich překonání.

Dnes se Jonathan snaží pomáhat ostatním, kteří procházejí podobným utrpením. Jeho kniha je silným svědectvím o tom, jak může ši**na zničit život a jak důležité je o tom mluvit. Jonathan se svým příběhem snaží prolomit mlčení a povzbudit oběti, aby promluvily.

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články