Tento zubožený pes byl nalezen pokrytý jizvami a s kůží tak průsvitnou, že bylo možné vidět každou jednotlivou kost v jeho těle

1860
Sdílejte

Od té doby, co Pumpkin přišel do záchranného centra, se jeho zdravotní stav výrazně zlepšil. Ačkoli jeho cesta k plnému zdraví je stále dlouhá, vykazuje výrazné zlepšení a ukazuje neuvěřitelnou vůli žít.

Záchranné centrum pro zvířata je odhodláno zajistit, aby Pumpkin dostal život, který si zasloužil. Vedle kvalitní veterinární péče, která mu je poskytována, je Pumpkin také obklopen láskou a péčí dobrovolníků, kteří se o něj starají.

Pumpkinův příběh je nešťastným připomenutím toho, jak jsou některá zvířata stále tý**na a zanedbávána. Avšak je také příběhem naděje a ukazuje, že i v těch nejtemnějších chvílích existují lidé, kteří jsou připraveni udělat vše, aby zvířatům pomohli. Je to příběh, který nás učí nikdy nepřestávat doufat a bojovat za lepší svět pro všechna zvířata.

Kam dál?

Patříte mezi ty co čůrají do veřejného bazénu? Rozhodně nejste sami

Ruku na srdce, jak často perete ručníky? Jednou za týden? Za dva? Nebo až mírně zapáchají? To je špatně

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Další články