Seznamka?! Hanychová se rozhodla najít lásku, reakce je rozpačitá!

1271
Sdílejte

Cyril se tomu jen směje a docela vážně tyto pokusy nebere, spíše je z toho v rozpacích. “ Sestra ze mě dělá psa z útulku. My máme tak vtipnou rodinnou anekdotu, že když Agáta potřebuje něco prodat, zda skříň nebo bratra, tak to zveřejní na svých sociálních sítích. Začali mi chodit zprávy jako ‚Chtěla bych se přihlásit na konkurz‘ a tak,“ komentoval Cyril pobaveně odezvu pro Extra.cz . O tom, jestli si už i vybral, ale nic neřekl.

Na rozdíl od zbytku rodiny, Cyril není rád na očích a médiích už vůbec. V jejich rodině je to máma Veronika Žilková a sestra Agáta, ale i bratr Vincent, kteří se umí pohybovat v showbyznysu a poutat na sebe pozornost. „Segra už ve čtrnácti zvedala telefon a řekla ‚ Dobrý den, tady je dcera Veroniky Žilkové‘,“ uvedl, jak se Agáta uměla přiživit na maminčině jménu. Myslí si, že je to však on, kdo se mámě nejvíce podobá charakterově. „Tedy sourozenci to alespoň říkají. Jsme jako naspeedovaní na kokáči,“ našel nezvyklé přirovnání v souvislosti s divokým životem rodiny, ačkoli tak sám rozhodně nepůsobí. Lásku by mu ale nepochybně každý dopřál, kdo ví, možná se nakonec Agátina seznamka osvědčí.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články