Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!

8642
Sdílejte

Přidáme cukr.

Zamícháme a vaříme, dokud se cukr nerozpustí.

Nalijeme vodu.

Přidáme agar (nebo želatinu připravenou podle návodu) a mícháme, dokud směs nezhoustne.

Broskvové plátky se želé naneseme na vrch ztuhlého krému ve formě.

Vložíme do chladničky a necháme 5 hodin odležet.

Můžeme servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Video návod : 

https://youtu.be/LLvGFv-VCRY

 

 

 

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články