Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!

9913
Sdílejte

Přidáme cukr.

Zamícháme a vaříme, dokud se cukr nerozpustí.

Nalijeme vodu.

Přidáme agar (nebo želatinu připravenou podle návodu) a mícháme, dokud směs nezhoustne.

Broskvové plátky se želé naneseme na vrch ztuhlého krému ve formě.

Vložíme do chladničky a necháme 5 hodin odležet.

Můžeme servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Video návod : 

https://youtu.be/LLvGFv-VCRY

 

 

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články