Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!

10057
Sdílejte

Přidáme cukr.

Zamícháme a vaříme, dokud se cukr nerozpustí.

Nalijeme vodu.

Přidáme agar (nebo želatinu připravenou podle návodu) a mícháme, dokud směs nezhoustne.

Broskvové plátky se želé naneseme na vrch ztuhlého krému ve formě.

Vložíme do chladničky a necháme 5 hodin odležet.

Můžeme servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Video návod : 

https://youtu.be/LLvGFv-VCRY

 

 

 

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články