Rodičovská modlitba za děti, aby uspěly ve všem v životě

3003
Sdílejte

Takže existují modlitby za prosperitu, za rodinné blaho, za poskytnutí zdraví, modlitby za ochranu před nepřáteli. Čím konkrétnější modlitby si přečtete, tím lépe. Křesťanská modlitba, aby vše vyšlo Slova nezávislé modlitby za to, aby vše vyšlo přesně tak, jak žádáte, musí být upřímné a vycházet ze srdce.

Nemůžete něco chtít, pokud to znamená, že jiný člověk bude trpět. Například jste zamilovaní, ale tato osoba není svobodná a žádáte Boha, aby tato osoba opustila svou rodinu a byla s vámi.Taková modlitba je nepřijatelná. Požádejte o setkání s novým pocitem a vytvořte rodinu, aniž byste zničili jinou. Někdy se nám zdá, že naše modlitby nedosáhnou Stvořitele. To je špatně. Možná ještě nenastal čas na jejich realizaci. Spolehněte se na vůli Boží – vše má svůj čas.

Text modlitby, aby vše klaplo – andělovi strážnému pro štěstí a štěstí

Dobrodinec, svatý anděli, můj strážce na věky věků, dokud budu žít. Tvůj svěřenec tě volá, poslouchej mě a sestup ke mně.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články