Princ Harry a Meghan se chtějí smířit s rodinou: DRSNÁ REAKCE příbuzných v čele s Williamem!

792
Sdílejte

Tento popis může potenciálně zhoršit už tak napjaté vztahy mezi bratry a celou královskou rodinou. Reakce královské rodiny na tyto záležitosti jsou obvykle zdrženlivé. Většinou se vyhýbají veřejným prohlášením o osobních záležitostech, a proto je těžké přesně vědět, jaké jsou jejich skutečné reakce na Harryho tvrzení. Přesto je možné, že zveřejnění takových detailů v knize a v médiích může vést k dalšímu napětí a komplikacím při snaze o usmíření. Princ Harry ve svých rozhovorech a vyjádřeních naznačil, že by si přál obnovit vztahy s otcem králem Karlem III. a bratrem Williamem. Přesto zůstává otázkou, jak je to možné vzhledem k veřejně prezentovaným konfliktům a obviněním. Je důležité poznamenat, že veškeré informace o vztahu Harryho a Meghan s královskou rodinou jsou předmětem intenzivního zájmu veřejnosti a tisku, a proto je těžké rozlišit mezi skutečnými událostmi a mediálním zpracováním. Zůstává otázkou, jak se situace vyvine po vydání knihy „Spare“ a jaké kroky podnikne královská rodina v reakci na Harryho obvinění a jeho veřejné vyjádření touhy po smíření. Celá situace je příkladem složitosti veřejného života a osobních vztahů ve vysokých kruzích moci a slávy.

Zdroje z okolí kontroverzní dvojice již delší dobu naznačovaly, že Harry a Meghan mají zájem o to, aby příští Vánoce strávili ve společnosti královské rodiny. Posun v jejich vztazích měl nastat i během narozenin Karla III. a případnou pozvánku by údajně s radostí přijali.

S touto myšlenkou se však prý neztotožnili více členů rodiny, v čele s Harryho bratrem Williamem. Po tom všem, co se mezi nimi stalo, je podle nich nepochopitelné, že si mysleli, že pozvánku vůbec dostanou.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články
Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.