Pravda o manželství: Rady Michelle Obamové by si měl přečíst každý pár!

561
Sdílejte

2. Manželství vzkvétá, když pár pracuje společně, když se manžel a manželka rozhodnou, že jejich společné zájmy jsou před jejich individuálními zájmy. Dobrá manželství nevznikají jen tak. Dobré manželství je výsledkem tvrdé práce.

3. Vaše děti vás sledují a vytvářejí si názory na lásku, závazek a manželství na základě toho, co vidí od svých rodičů. Dejte jim naději. Přimějte je, aby toužili po manželství.

4. Pozornost manželů: Důvod, proč ostatní ženy vypadají přitažlivě, je ten, že se o ně někdo stará. Tam, kde se zalévá, je tráva vždy zelenější. Místo toho, abyste si užívali trávu na druhé straně plotu, zalévejte a pěstujte svou vlastní. Každý může obdivovat krásnou ženu, ale k tomu, aby byla žena krásná, je potřeba opravdového gentlemana.

5. Úspěšné manželství nevyžaduje velký dům, dokonalého, bezchybného partnera, spoustu peněz na bankovním účtu nebo drahé auto. Můžete mít vše výše uvedené, ale vaše manželství může být stále špatné. Úspěšné manželství vyžaduje poctivost, oddanost a nezištnou lásku.

Kam dál?

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Mladý Japonec strávil tři týdny skládáním bankovky, kterou jeho otec omylem hodil do skartovačky

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Další články