Nemocná Míša Tomešová : Zhoršení stavu! Léky bohužel nezabírají

2697
Sdílejte

„Podle všech doktorů i dle rentgenu jsem úplně zdravá, že prej to mám z toho, jak furt zpívám.“ sdělila Míša na Instagramu. Toto vysvětlení ji však nesedí a je přesvědčená, že problémy se dají přičítat něčemu jinému. „Nikdo nikdy ze zpívání nemůže bejt nemocnej, pokud zpívá samozřejmě technicky správně. To je největší pindovina,“ vysvětlila.

Nedávno se na svém Instagramu podělila o další novinky. „Dětem už je dobře, to je dobrá zpráva,“ uvedla ve své stories. Bohužel, o sobě nemohla říci totéž. „To samé se bohužel nedá říct o mně. Bohužel se mi ještě přitížilo a už se skoro ani nezvednu z postele,“ napsala.
Pro Tomešovou jsou aktuální obtíže velkým problémem i v profesní sféře. Momentálně působí v muzikálech Balada pro banditu, Voda nad vodou, v divadelní hře Ráno poté a v populárním seriálu ZOO. Ve svých představeních ji musela zaskočit kolegyně Denisa Nesvačilová, které Míša veřejně poděkovala za pomoc.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články