Lulu trvá na zápase s Agátou Hanychovou: „Chci si ji dát jako zákusek“

956
Sdílejte

Zápas s Denise Ayverdi v RedFace jsem vzala na takové rozehřátí a jako zákusek bych si pak dala Agátu. Věřím, že k tomu jednou dojde, tak si počkáme. Je to můj cíl, pokračovat dál, a nakonec tam dostat i tu Agátu,“ svěřila se Lulu na tiskové konferenci organizace RedFace. Lulu také vyjádřila pochybnosti o tom, že by Agáta Hanychová skutečně obdržela milionovou nabídku za účast v bojovém pořadu, a naznačila, že podle ní má Agáta strach. „Je znát, že se mě bojí, takže to nebude lehká úloha. Pokud je pravda, že dostala milionovou nabídku, čemuž nevěřím, tak pokud by opravdu něco takového odmítla, tak to musí být jenom tím, že se opravdu velmi bojí, že by dostala na budku,“ prohlásila Zdeňka Černá.

Tato výměna názorů a slovní přestřelka mezi Lulu a Agátou Hanychovou je předmětem mnoha diskuzí na sociálních sítích a v médiích. Fanoušci obou stran s napětím očekávají, zda dojde k vytouženému souboji, který by mohl být jedním z vrcholů akcí pořádaných organizací RedFace. Zatím zůstává otázkou, zda Agáta Hanychová přijme výzvu a vstoupí do klece, aby svůj spor s Lulu vyřešila přímo v ringu, nebo zda se jedná pouze o mediální hru, která má za cíl přitáhnout pozornost veřejnosti. Jedno je však jisté, pokud by k zápasu skutečně došlo, mohli bychom být svědky jednoho z nejdiskutovanějších střetnutí v českém showbyznysu poslední doby.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články