Iveta Bartošová skočila pod vlak před 9 lety: POSLEDNÍ FOTKA je děsivá! Vážně vypadala takhle?

215600
Sdílejte
Jediný, komu věnovala svá poslední slova v dopise na rozloučenou, byl její syn Arthur. Jiní se mohou jen dohadovat, proč spáchala tak hrozný čin právě v tento den, i když okolnosti její smrti tomu nasvědčují. A že je na těchto odhaleních něco pravdy, potvrzují slova její matky Svatavy a bývalého přítele Domenica Martucciho.
Životní příběh Ivety Bartošové byl podle Domenica velmi smutný. Zpěvačka měla v krku zlato, ale byla příliš citlivá a doplatila na to. Mnoho jejích kolegů ji charakterizuje jako velmi milého člověka, ale v partnerských vztazích to bylo komplikované, a to bylo také příčinou všeho jejího neštěstí.
Bartošová zemřela pod koly vlaku. Její matka v minulosti naznačila, že za všemi neštěstími její dcery Ivety byla pravděpodobně tragická událost z jejího mládí, která ovlivnila celý její další život. Ivetina první velká láska, Petr Sepéši, tragicky zahynul pod koly vlaku. S Ladislavem Štaidlem sice měla syna Artura, ale i jejich vztah se po 13 letech rozpadl. A sňatky s Jiřím Pomejem a Josefem Rychtářem pro labilní zpěvačku rozhodně nebyly žádnou výhrou…
Podle Svatavy Bartošové se měla Iveta v květnu rozvést s Josefem Rychtářem a na konci dubna najednou skočila pod vlak. Její matka to nechápe. Jasno v tom má i Ivetin bývalý italský milenec Domenico Martucci. Iveta podle něj byla v manželství s Rychtářem nešťastná. Je přesvědčen, že Iveta spáchala sebevraždu, protože ji Rychtář týral. V době, kdy Iveta utíkala před Josefem Rychtářem do Itálie, musela Martucciho matce říct, že utíká před násilníkem. Pravdou je, že Iveta se Rychtáře bála a nedůvěřovala mu.

Kam dál?

Jana Postlerová promluvila jaké byly skutečné důvody její nepřítomnosti na pohřbu dcery Simony

Před čtrnácti lety odešel zpěvák Petr Muk : Pohřben byl podle židovského rituálu, přestože nebyl žid

Dostane Lucie Borhyová vyhazov z TV kvůli porušení zákona?

Felix Slováček má o Dádu strach : Už jí nikdo nepomůže, k životu potřebuje jenom víno

Herec Oldřich Kaiser se tajně oženil. Nadi Konvalinkové posílá každý den květinu

Další články