Horoskop ženskosti podle znamení zvěrokruhu ! Jaká jsi vlastně žena?

1340
Sdílejte

Štír (24. 10. – 22. 11.): Jsi intenzivní a vynalézavá žena. Máš silné vášně a jsi schopná se do nich plně ponořit. Jsi tajemná a magnetická. Tvá silná vůle a odhodlání jsou tvojí největší silou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.): Jsi dobrodružná a pravdomluvná žena. Máš silnou touhu po svobodě a nezávislosti. Jsi optimistická a vždy se snažíš najít smysl života. Tvá dobrodružnost a pravdomluvnost jsou tvojí největší silou.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.): Jsi ctižádostivá a svědomitá žena. Máš velké ambice a jsi ochotná tvrdě pracovat pro dosažení svých cílů. Jsi odpovědná a věrná. Tvá ctižádost a svědomitost jsou tvojí největší silou.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.): Jsi originální a nezávislá žena. Máš unikátní myšlení a ráda se vymykáš ze zaběhlých stereotypů. Jsi humanitárně zaměřená a máš silnou vůli pro změnu. Tvá originalita a nezávislost jsou tvojí největší silou.
Ryby (20. 2. – 20. 3.): Jsi obětavá a láskyplná žena. Máš velké srdce a nezištně se staráš o ostatní. Jsi citlivá a empatická. Tvá obětavost a láskyplnost jsou tvojí největší silou.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články