Dokonalá vánoční MEDOVÁ kolečka: Luxusní recept, nevyrovná se jim ani větrník!

9356
Sdílejte

2 ks zlatý klas

1 ks žloutek

150 g krystalový cukr

200 g máslo (pokojová teplota)

Postup:

Ze všech surovin si ručně utřeme těsto.

Těsto rozválíme na tenký plát.

Vykrajujeme kolečka.

Ukládáme je na vymazaný plech.

Pečeme na 200 stupních dozlatova, asi 10 min. – sledujeme.

Uvaříme klasický pudink – z mléka, pudinkového prášku a cukru.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články