Dokonalá vánoční MEDOVÁ kolečka: Luxusní recept, nevyrovná se jim ani větrník!

11955
Sdílejte

2 ks zlatý klas

1 ks žloutek

150 g krystalový cukr

200 g máslo (pokojová teplota)

Postup:

Ze všech surovin si ručně utřeme těsto.

Těsto rozválíme na tenký plát.

Vykrajujeme kolečka.

Ukládáme je na vymazaný plech.

Pečeme na 200 stupních dozlatova, asi 10 min. – sledujeme.

Uvaříme klasický pudink – z mléka, pudinkového prášku a cukru.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články