Ženy hlásí intenzivnější prožitek po vypití tohoto NÁPOJE: Lékař to potvrzuje!

1068
Sdílejte

Rajan řekl, že existují studie, které naznačují korelaci mezi kofeinem a se**m. Zajímal se o tuto teorii, a tak se jí začal zabývat. Narazil na dvě ženy, které tvrdily, že pití kávy jim přináší intenzivnější orgasmy. Uživatelka Alex v jednom videu prozradil, že tento nápoj může zlepšit vyvrcholení o 50 procent. Druhá, Julia Grandoni, zdokumentovala, jak vypila tři kávy a po provedení se**álního aktu dospěla k závěru, že výsledky byly velmi účinné.

Lékař vysvětlil tento málo známý jev tím, že v nízkých dávkách má kofein hlavně vazokonstrikční účinek, což je lékařský termín pro zúžení cév. Ve vyšších dávkách má však opačný, vazodilatační účinek, tedy rozšiřuje cévy a zlepšuje průtok krve. Když k tomu dojde v oblasti pohlavních orgánů, ovlivňuje to orgasmus a vzrušení. „Čím lepší je váš krevní oběh, tím větší je průtok do vaší erektilní tkáně a tím je pravděpodobnější, že dosáhnete stavů vzrušení, které připraví půdu pro skvělý orgasmus.“ Stimulační účinky kofeinu mohou také zvýšit koncentraci, srdeční frekvenci a bdělost, díky čemuž jsou lidé aktivnější.

Karan se odvolává na studii z časopisu, která byla publikována v roce 2005. Po testování účinků kofeinu na potkanech dospěli autoři k závěru, že existuje souvislost mezi kofeinem a s**em. „Samice potkanů, kterým byl podáván kofein, se více věnovaly s**u,“ uvádí se v článku.

Kam dál?

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

Další články