Všimli jste si, že naprostá většina lidí je věčně nespokojená, pořád si stěžuje a nic jim není dost dobré?

1324
Sdílejte

Nemusíme se ale smířit s tím, že budeme věčně nespokojeni. Existují různé techniky a metody, jak se naučit lépe zvládat stěžování a snížit jeho negativní dopad na naše životy.

Důchodci vůdci všech nespokojenců

Neustálá nespokojenost českých důchodců se pomalu stává legendární. Důchody jim přijdou moc malé, finanční slevy a úlevy, které mají moc nízké, úcta, kterou považují za povinnou, je nedostatečná, a ještě ke všemu už se v dnešním světě moc neorientují a většina jejich rad je úplně mimo mísu.

Matky, nevděk v přímém přenosu

Jak k nim mohl být osud tak krutý? Pořídily si miminko a teď s ním musí být doma, nebo platit jesle. Musí vařit, uklízet, starat se o domácnost a o dítě, zatímco jejich bezdětné kámošky si chodí mezi lidi, bavit se, nakupovat a navíc ani nepřibraly ta těhotenská kila.

Učitelé, ti nemají nikdy dost

Žáci jsou nevychovaní, odmlouvají, učitel s nimi musí jednat slušně a nesmí jim ani jednu vrazit. Navíc se na ně klade tlak, aby byly jejich hodiny poučné i zajímavé a když mají dozor na chodbě, tak si kolikrát nestihnou ani ve sborovně dát kafíčko a poklábosit. A za to všeho mají jen osm týdnů dovolené a průměrný plat ubohých 48 000 měsíčně. No není to pech?

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články