Úžasný příběh ze světa zvířat : Vůl Tommy je s výškou 1,87 metru nejvyšším žijícím skotem na světě. To je neuvěřitelné !

943
Sdílejte

Fred a jeho dcera Laurie Tommyho velmi milují a Laurie ho přirovnává k „něžnému obrovi“. Tommy se vyznačuje mimořádně jemným temperamentem a vždy si uvědomí, kde se nachází jeho majitel. Je to také velký hit s místními dětmi, které mohou mazlit s tímto obřím vůlcem.

Samozřejmě, být nejvyšším skotem na světě přináší své výzvy, zejména pokud jde o stravování. Tommy denně konzumuje asi 13 kilogramů suchého obilí a 34 kilogramů sena. K tomu přidá přes 150 litrů vody a jeho oblíbené pochoutky, kterými jsou jablka a skořicové rolky.Nedávno však Tommy začal mít problémy se zdravím, konkrétně měl potíže s nohama, což mu ztěžovalo volné procházky po farmě. Ale s láskou a odbornou péčí, kterou mu jeho rodina poskytuje, se zdá, že Tommy má vše, co potřebuje, aby se zlepšil a dále si užíval život na farmě.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články