Těchto 10 věcí muži NENÁVIDÍ na ženách ! Bod č. 3 se jim doslova hnusí ! Děláte ho?

4835
Sdílejte

Není nic špatného na tom, když si dáte spolu drink, ba dokonce je to při prvním rande i vhodné, protože to pomůže prolomit ledy a uvolnit atmosféru, ale dávejte si pozor, abyste to nepřehnali. Není znechucenější pohled, než když se muž dívá na opilou ženu, navíc na veřejnosti. A kromě toho by se mohlo snadno stát, že tehdy o sobě vyzradíte i to, co nechcete. Na toto fakt pozor!

Díváte do mobilu

Pokud náhodou během vaší schůzky očekáváte důležitý hovor nebo e-mail, předem ho na to upozorněte. Nevypadalo by totiž dobře, kdybyste neustále sledovali telefon a zároveň něco sdíleli na sociálních sítích. Nejideálnější by však stejně bylo, kdybyste během rande mobil nechali v kabelce.

Flirtujete s jinými

Asi by i vás zvedlo ze židle, kdyby během vašeho setkání házel chlap vašich snů očkem po nějaké jiné ženě. Opětovat úsměv někomu milému, například číšníkovi, můžete, ale rozhodně se nechovejte tak, aby měl důvod k žárlivosti. Muži velmi snadno odhalí, o co vám jde a takové hry oni nemají rádi.

Jste čitelná

Snažte se působit tajemně, neprojevujte moc své emoce, raději je držte na uzdě. Neprozrazujte o sobě všechno, byli byste tak v nevýhodě. Muži mají rádi záhadné ženy, které jsou velmi obtížně čitelné, a které musí poznávat a dobývat. Díky tomu, že nebude vědět, na čem vlastně je a co si myslíte, bude se chtít o vás pokoušet víc a víc.

Hodně plánujete
Pokud si již se svým partnerem ve vaší mysli představujete společnou budoucnost, raději mu o ní nemluvte do momentu, než se on nevyjádří jako první. Protože jinak byste jej odplašili. Většina mužů se plánování abnormálně až panicky bojí! A když mu po krátké známosti začnete mluvit o touze po dětech či společném bydlení, vezme hned nohy na ramena. V tomto případě opravdu trpělivost růže přináší.

Hledáte nedostatky

Nikdo není dokonalý! Každý má nějakou chybičku. Takže, pokud vám vadí, že je velmi vysoký, že nosí brýle nebo že se nemoderně obléká, případně, že vám nevoní jeho parfém, rychle s tímto hledáním chyb přestaňte, protože se může stát, že pro takové maličkosti přijdete o skvělého chlapa!

Stále si stěžujete

Například na to, že jste měli náročný den v práci, protivná kolegyně vás vyvedla z míry a cestou domů začalo pršet a neměli jste deštník. Ano, známe to každá, ale váš drahý o tom nepotřebuje vědět, takže raději zavolejte kamarádce nebo sestře a postěžujte si jim. Pokud jste s partnerem, a hlavně jste-li spolu ve společnosti, tak se jen příjemně usmívejte a snažte se mít dobrou náladu, aby se s vámi cítil skvěle.

Kam dál?

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Mladý Japonec strávil tři týdny skládáním bankovky, kterou jeho otec omylem hodil do skartovačky

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Další články