Stále se nepřenesla přes rozvod? Vondráčková šokovala novým počinem, který je výsměchem Plekanci!

8684
Sdílejte
Naopak se po boku své současné manželky Lucie Šafářové (36) zcela otevřel a ukázal, že umí být zamilovaný až pu uši a má i smysl pro humor. Když byl s Vondráčkovou, působil mlčenlivě a na veřejnosti úsměvy šetřil. Zjevně nebyli ideálním párem, ale ve stavu zamilovanosti se se svým nesouladem nevyrovnávali. Pro Lucii, která pro něj a jeho kariéru v NHL dočasně obětovala tu svou, nastaly těžké časy po narození jejich dětí.
Přestože Lucie Vondráčková v posledních letech svého manželství s hvězdou Montrealu Canadiens Tomášem Plekancem nezažívala ideální období, Kanadu velmi milovala. Vážně uvažovala o tom, že tam se syny zůstane, což Plekanec nepřipustil. Rozhodl se ukončit hokejovou kariéru v Kanadě a vrátil se do Česka, kde podal žádost o rozvod. Po svém boku už měl novou lásku, tenistku Lucii Šafářovou. Rozvod byl těžký pro oba manžele, Lucie požadovala vysoké finanční odškodnění od velmi dobře situovaného Plekance, s čímž nakonec po hádce ve slušné míře souhlasil. Soudili se i o své syny a nebylo hezké, když na sebe také veřejně házeli špínu.
Navzdory tomu, že chtěl zůstat v Kanadě, nakonec se návrat do Česka jeví jako dobrý krok. Tam Lucie opět našla štěstí. Nejen, že restartovala přerušenou hereckou kariéru, ale také se začala více věnovat zpěvu. Ve svých videoklipech se objevila s mnoha hvězdami českého showbyznysu a okamžitě se s nimi spojila i v soukromém životě. Lucie však tvrdila, že jejími partnery jsou pouze její dva synové. Loni však přiznala, že měla vztah s moderátorem Peterem Vojnarem, i když ji mnozí podezřívali, že to jen předstírá kvůli vzájemné propagaci. Ať už byla pravda kdekoliv, dlouho spolu nevydrželi.

Kam dál?

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Další články