Šokující zpověď české zpěvačky! Málem přišla o život ona i dítě!

1083
Sdílejte
Navzdory úspěchům, které dosáhla v raném věku, nebyla příliš šťastná, nemohla se vyrovnat s náporem, kterému je vystaven každý, kdo se chce prosadit v showbyznysu. Doufala, že když přesune svou pozornost na svého partnera a jejich malé dítě, bude mít konečně klid, který potřebovala, ale to se nestalo. Naopak, úplně se zhroutila.
Když se tedy Iva ve třicátých letech jako čerstvá maminka stáhla z úspěšně se rozvíjející kariéry v českém showbyznysu, lidé pochopili, že to souvisí s jejími mateřskými povinnostmi. Ve skutečnosti procházela těžkými časy. Dlouho o tom nechtěla mluvit veřejně, rozhodla se to udělat až po pěti letech. Přiznala také, že v té době měla záchvaty paniky. Jedna mohla dopadnout velmi špatně. Byla tak ohromená, že málem havarovala na dálnici, když řídila se svým osmiměsíčním synem vzadu. „Brněly mi ruce, myslela jsem, že už to nepřežiju, že mám infarkt. Byla jsem čerstvá máma a dítě za mnou, tak jsem si řekla, že to dítě musím zachránit. Snažila jsem se zjistit, kde by to bylo bezpečné. Šla jsem do pole a zavolala sanitku,“ svěřila se zpěvačka, maminka dnes již devítiletého Adama.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články