Šokující ZPOVĚĎ bývalé modelky: Rodina Jana Krause jí dělá ze života peklo!

2918
Sdílejte
Tak tohle je silná káva! Závažným obviněním čelí i slavný moderátor a herec Jan Kraus (70). Bývalá partnerka jeho syna Adama (41) Nikol Eneva (39) poskytla šokující rozhovor. Mluvila o tom, jak její prominentní rodina trpěla životem a čemu musela čelit.
Rodinné poměry Jana Krause patří rozhodně k tomu nejzajímavějšímu v československém showbyznysu. Společně s kolegou Karlem Rodenem si v určitém okamžiku života vyměnili partnery. V době, kdy byl ženatý s Janou Krausovou, se mu narodili synové David a Adam. Se svou současnou partnerkou Ivanou Chýlkovou má syna Jáchyma. O několik let později také vyšlo najevo, že má ještě nemanželského syna Marka, který je nejstarší a nejvíce se podobá slavnému otci.

V současné době však stránky bulváru plní jeho syn Adam, který se také věnuje herectví. Bývalá modelka Nikol Eneva, která má s ním devítiletého syna Olivera, na prominentní rodinu vytahuje špínu. Jak řekla v rozhovoru, jejich vztah je poměrně napjatý.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články