Šokující podpora! Na obranu Hanychové se ozvala žena, která jí Soukupa chtěla přebrat !

3845
Sdílejte
Soukup se tomu sice zpočátku bránil a i Hanychová po oznámení rozchodu předstírala, že vztah zůstal přátelský kvůli dceři a už se k tomu nechtěla vyjadřovat, všechno je jinak. Rozpoutali veřejnou válku o malou Rozárku a zároveň padají různá vzájemná obvinění. V poslední době Soukup překvapil dětinskou provokací, za kterou byl kritizován několika lidmi, mezi nimi i svou velkou obdivovatelkou Lulu.
Bitva o Rozárku je v plném proudu:
Pro Jaromíra Soukupa musí být instagramová aktivita jeho ex Agáty Hanychové o soukromí její rodiny se třemi dětmi pořádnou fackou. Zatímco ona se chlubí se svým starým parťákem Mirkem Dopitou, otcem jejich syna Kryšpina, on je sám a také se potýká s finančními a zdravotními problémy. Je však otázkou, nakolik bylo vhodné provokovat, když do pořadu v televizi pozval mladou Valérii Holákovou (24) alias Xholakyse, aby pak sdílela fotku, jak ho líbá na tvář a objímá. Valérie je již nějakou dobu aktivní na platformě OnlyFans, která je určena pouze pro dospělé a slaví tam velký úspěch se sledovaností, kdy prý vydělává více než 100 000 měsíčně.
K fotce s o třicet let mladší Xholakys, kterou Soukup sdílel na svém instagramovém profilu, přidal i provokativní větu: „Kdo s kým bude po této premiéře chodit?“ To už znechutilo jeho následovníky, zejména mezi ženami. „Že to potřebuješ, taková komedie,“ řekl mu jeden pragmatik. „Pan Soukup je očividně velmi zoufalý,“ podivil se další zkušený pozorovatel. A většinu z toho asi iritoval fakt, že právě takhle nakonec Agátu sbalil.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články