ŠOKUJÍCÍ ČINY muže z Prahy: Myslel si, že píše slavná herecká hvězda… Přišel o tisíce eur!

811
Sdílejte

Falešná Scarlett Johanssonová muže kontaktovala přes WhatsApp. Tam přišla s lákavou nabídkou, které nemohl odolat. Nabídla mu svou fanouškovskou kartu, která mu podle ní zaručí krásný příjem.

Nadšený muž dlouho neváhal. S vidinou slušného zisku si na nákup karty půjčil více než 2 300 eur. Na oplátku mu bylo slíbeno 5 000 dolarů (asi 700 <> eur) měsíčně.

Spolu s fanouškovskou kartou obdržel také kreditní kartu s 5 miliony dolarů. Pokusil se ji použít několikrát. Ale bohužel, bezvýsledně. „Banka mu zablokovala kartu a oběť byla nucena poslat tisíc dolarů hereččinu právnímu zástupci, aby ji znovu odblokoval. Tato situace se několikrát opakovala. A přestože touto kartou nemohl platit, ani mu nechodily peníze na účet, opakovaně posílal tisíce dolarů na její odblokování přes bitcoinmat,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články