Rozbije TOHLE manželství Krause a Chylkové?! Co má být, bude, říká moderátor !

5259
Sdílejte
Krause překonává téměř o hlavu a z toho si rád rád utahuje, ale ve skutečnosti mu to vůbec nevadí. Když ji pozvali na televizní taneční soutěž, museli si dlouho vybírat partnera pro pár a zdá se, že uspěli. Soutěž začne v polovině října, ale od léta taneční páry intenzivně trénují. Kraus si na to stěžoval i ve svém pořadu.
Její účast v populární televizní taneční soutěži přináší příjemné osvěžení do života herečky Ivany Chýlkové. Se svým vybraným tanečním partnerem už týdny tvrdě trénuje, takže se doma objevuje ještě méně často než kdy jindy. Její neméně slavný manžel Jan Kraus z toho prý není nadšený hned z několika důvodů. „Ivanka teď stále tančí, to je katastrofa. Budu rád, až se vrátí. Znáte to, ty vztahy, je to ohnuté. Je to tělo na tělo, vždycky jsem si ze všech dělala legraci, že je to příroda, a teď to mám doma. Takže ne, není doma a dostávám fotky, jak tančí. A když jí něco napíšu, dostanu odpověď: ‚Moment, tančím!‘“ stěžoval si ve své talk show, ale je jasné, že své stížnosti nemyslí úplně vážně.

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články