Rána jistoty pro Soukupa! Vážně, mu Agáta musela udělat TOHLE?!

2284
Sdílejte
Ta byla velmi dobře známý svou velkou přelétavostí a náladovostí, v televizi si on zase nebral servítky a často vyvolával pobouření svou těkavostí a výrazem. Vášeň zamilovanosti mezi nimi má následky v podobě jejich společného potomka, půlroční dcery Rozárky. Nyní, po jejich rozchodu, je v tom opět vášeň, bohužel, v podobě boje o malou holčičku.
Bitva o Rozárku se přiostřuje:
Po sporech a ostré hádce mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem v Marbelle se zpočátku zdálo, že si od sebe potřebují jen odpočinout, jak řekla po příjezdu do Prahy. Krátce nato však oznámila jejich rozchod po vzájemné dohodě. Soukup nedávno přiznal, že jejich nesrovnalosti nepovažuje za natolik závažné, aby je nebylo možné časem vyřešit. Dojalo ho také tvrzení Agáty o nešťastném vztahu. „Nechápu argument, že Agáta nebyla šťastná. Koneckonců, novorozenec je štěstí, alespoň by mělo být,“ řekl Soukup. „Dítě je vážná věc, je to závazek a je to také obrovská zodpovědnost. Neměli byste se po jedné hádce sbalit a zničit dítěti život. To, že Rozárka nebude bydlet v úplné rodině, ji samozřejmě poznamená. To je to, co mě na tom všem bolí nejvíc,“ řekl zklamaně. Přiznal ale, že ne vždy se choval ideálně kvůli obchodním a zdravotním problémům.
Stejně jako jeho podnikání, i jeho vztah s Agátou jako by mu přerostl přes hlavu. Možná, stejně jako jeho impérium, si chtěl udržet matku jejich dcery a zachránit, co se dalo, ale ona mu nedala šanci. Hanychová si už pár týdnů užívá obnovený vztah s Mirkem Dopitou a říká, že udělají vše pro to, aby to kvůli synovi Kryšpínovi nezkazili a znovu ho nezklamali rozchodem. Jaromír to nechtěl komentovat, jen poznamenal, že si nedokáže představit, že by po rozchodu tak rychle vstoupil do nového vztahu.

Kam dál?

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Další články