Ostrá hádka Williama a Kate má následky: Princezna skončila se zlomeným srdcem!

1533
Sdílejte
Zasvěcený zdroj prozradil, že vévodkyně nakonec přijala, že Georgeovým „osudem“ je navštěvovat internátní školy – což znamená, že opustí domov. Královský pár byl spatřen, jak v červnu navštívil Eton College se svým synem, což vyvolalo zvěsti, že George by mohl jít ve stopách svého otce a strýce prince Harryho a navštěvovat drahou školu.
Zdroj deníku řekl, že Kate se netěší na den, kdy George opustí teplo domova a půjde do internátní školy. „Kate dlouho nesouhlasila s manželem, že ho pošle pryč, i když je to tradice. Myslí si, že poslat chlapce do takového ústavu pro vyšší třídu je v rozporu se všemi jejich snahami o modernizaci monarchie. Navíc jí bude strašně chybět George. S Williamem se o tom roky dohadovali, ale nakonec vyhrál,“ řekl informátor.
Princ William začal navštěvovat školu v Berkshire v roce 1995 a o víkendech navštěvoval svou babičku, zesnulou královnu Alžbětu (†96), na hradě Windsor.
Jednačtyřicetiletá Kate Middleton neskrývá svůj smutek. Princezna je zdrcená z toho, co si princ William (41) připravil pro jejich nejstaršího syna George (41).
Nakonec musela přijmout manželovy plány se zlomeným srdcem.
Zasvěcený zdrouj prozradil, že Kate neochotně souhlasila s přáním prince George, aby chlapec byl „jako jeho otec“ a začal chodit do nóbl školy za 15 432 liber (asi 17 700 eur).

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články