Operace očí, botox, peeling kůže! Snaží se Putin o věčné mládí? Odborníci promluvili

767
Sdílejte

Spekulace o současném zdravotním stavu Vladimira Putina se stále šíří. Koneckonců, hlava Kremlu někdy vypadala na veřejnosti nafouklá a dokonce i jeho výrazy obličeje údajně naznačovaly možnou nemoc. Mohly by však Putinovy zvláštní rysy obličeje naznačovat četné kosmetické operace?

Je Vladimir Putin posedlý plastickou chirurgií?

To je to, co nyní několik odborníků říká britskému bulvárnímu deníku The Sun. Například přední britský plastický chirurg Gerard Lambe říká: „Putinův vzhled se v průběhu let dramaticky změnil. A i když je to nepochybně způsobeno věkem a vypětím nepochopeného světového vůdce, vidím, že podstoupil několik kosmetických procedur.“ Lambe očekává, že Putin bude podstupovat pravidelný botox a výplně tváří. Putin navíc možná podstoupil korekční operaci v oblasti očí. „Zdá se, že má také hladší pokožku, což je způsobeno pravidelným peelingem kůže,“ pokračoval plastický chirurg.

Touží po věčném mládí?

Názory Gerarda Lambeho potvrdili lékárník a spisovatel Randall Higgins a bývalý britský ministr zahraničí a lékař lord David Owen. Deníku The Sun řekl: „Hledání věčného mládí je mezi velmi bohatými a mocnými zcela běžné. V průběhu let jsem hodně psal o nebezpečí takzvaného syndromu arogance u vůdců – zejména těch v politice a ekonomice, kteří drželi moc po dlouhou dobu. V určitém okamžiku se v jejich hlavách objevila moc – obecně řečeno.“ Zdá se, že tímto syndromem trpí i Putin.

Putin údajně bere steroidy

The Sun uvádí, že botox a výplně nejsou jedinými důvody Putinovy změny tváře. Existují také spekulace, že vůdce Kremlu užívá steroidy. Například osobní trenér James Dixon řekl The Sun: „Změny na tváři pana Putina, jako jsou plnější tváře, jsou v souladu s některými jasnými známkami užívání steroidů, které jsou běžně vidět ve světě fitness.“ Takzvané kortikosteroidy by mohly být také použity k léčbě rakoviny. O Putinovi se v posledních měsících často říká, že takovou nemoc má. Takové teorie dosud nebyly potvrzeny. Jen Putin ví, co mu bylo skutečně vstříknuto pod kůži.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články