Neobvyklý a velmi krásný dýňový koláč. Celé tajemství je v náplni

4205
Sdílejte

Koláč vyndáme z trouby a nalijeme na něj veškerou náplň. Vložte zpět do trouby a pečte dalších 30 minut při stejné teplotě.

Hotový koláč je třeba nechat vychladnout. Nechám to hodinu na stole a pak ve formě dám na pár hodin do lednice a teprve poté vyjmu prsten z formy.

Můžete experimentovat a přidat do koláče skořici nebo rozinky.   Vařte s radostí!

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články