Neobvyklý a velmi krásný dýňový koláč. Celé tajemství je v náplni

2964
Sdílejte

Koláč vyndáme z trouby a nalijeme na něj veškerou náplň. Vložte zpět do trouby a pečte dalších 30 minut při stejné teplotě.

Hotový koláč je třeba nechat vychladnout. Nechám to hodinu na stole a pak ve formě dám na pár hodin do lednice a teprve poté vyjmu prsten z formy.

Můžete experimentovat a přidat do koláče skořici nebo rozinky.   Vařte s radostí!

 

Kam dál?

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Další články