Lucie Bílá výrazně zhubla, přiznala, CO za tím stojí !

5842
Sdílejte
I když se s věkem pomalu blíží k šedesátce, vypadá stále stejně „dívensky“, což je obdivuhodné. I když v tom určitě hraje velkou roli genetika, je to také díky jejímu vlastnímu úsilí a sebekázni. Na nedávný křest knihy oblíbeného českého cukráře Josefa Marcupa v jejím Divadle Lucie Bílé oblékla na tělo bílé šaty a překvapila nebývale štíhlou postavou.
Přestože Lucie Bílá už léta jistě dbá na svůj jídelníček z hlediska jeho zdraví a přínosů linky, v poslední době se rozhodla k radikálnímu kroku – vyřadila i vše sladké. Už tři měsíce si nedopřála jednu ze svých oblíbených chutí, pro mnohé dokonce drogu. Paradoxně se však stala kmotrou nové knihy cukráře Josefa Marcupa s názvem Čokoláda. Netají se tím, že jsou přátelé, a proto mu poskytla prostory ve svém divadle pro jeho křest. A i tentokrát udělala výjimku a ráda od něj ochutnala kousek čokolády, někdy prý prostě neodolá.
„Rozloučila jsem se s cukrem, to taky nebolelo, ale hořká čokoláda s kávou, to mám ráda, ale jinak nemám ráda sladké,“ řekla Bílá o výrazné změně v jejím jídelníčku. Cílem je udržet se v dobré kondici i v jejím věku. „Čeká mě velká sezóna, za námi byla nejen premiéra, ale i velký koncert ve Státní opeře. Čekalo mě natáčení videoklipů a čekalo mě vánoční turné, a k tomu je potřeba nejen dobře vypadat, ale i mít energii. A ten cukr nedává energií, když tak na chvíli, tak jsem mu zamávala a jsem v pohodě,“ svěřila se zpěvačka, která evidentně žádnou energii navíc nepotřebuje.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články