KRUTÁ pravda o SMRTI Patricie Janečkové (†25): Věděla, že je zle !

87921
Sdílejte

Bohužel, v neděli Patricia zemřela. Její smrt byla velkým šokem pro celou zemi. O tom, že se opět necítí  vůbec dobře, totiž mladá zpěvačka zatím fanoušky neinformovala. Kromě nejbližších to věděl zřejmě jen úzký divadelní kruh. 

Janečková se totiž připravovala na nový úkol. „Náš muzikálový soubor s ní měl spoustu plánů – a ona s námi. Spousta skvělých úkolů měla za sebou a další jsme plánovali. Jedna z nich byla dokonce pevně zakotvena v dramaturgickém plánu a vstupenky byly už v prodeji,“ prozradila šéfka muzikálového souboru Národního divadla Moravskoslezského Gabriela Petráková.  

Novou roli měla napsanou  přímo pro sebe a původně se nepočítalo s žádnou alternací. „Nějaký čas se zdálo, že svůj boj vyhrává. Ukázalo se však, že  opak je pravdou. Chuť do života i do práce jí na nějakou dobu nevzalo ani vědomí, že v tomto boji nemá šanci zvítězit,“ přiznala krutou pravdu Petráková.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články