Je za tím zase nevěra? Po Bagárovové další rozchod Muradova

1409
Sdílejte
Po rozpadu vztahu s Monikou Bagárovou si Makhmud Muradov velmi rychle našel novou lásku. Zamiloval se do Sabiny Karáskové a proslavil se účastnicí reality show Love Island. Jejich láska okamžitě nabrala na obrátkách. Fanoušci je proto vnímali jako šťastný pár, který mezi sebou alespoň navenek neměl žádné problémy. Zamilovaný pár dokonce mluvil o svatbě a společné budoucnosti.
Realita je však zřejmě zcela jiná. Najednou všechny jejich společné fotografie zmizely ze sociálních sítí Muradova a Karáskovové. Přestože se zatím oficiálně nevyjádřili a odmítli komunikovat s médii, vše nasvědčuje tomu, že se rozejdou. V poslední době ani jeden z nich nezveřejnil žádné fotografie ani videa související s jejich vztahem.
K rozchodu došlo v době, kdy se na veřejnost dostaly další zajímavé informace. Sabina zveřejnila video, ve kterém mluvila o podvádění a upřímně přiznala, že se jí to jednou stalo a dodnes svého chování velmi lituje. „Velkou chybu jsem udělala jen jednou. Jako fakt velkou a byla to nevěra. Je mi to líto a myslím, že jsem se z toho hodně poučila a už bych to nikdy neudělala. Vůbec jsme pak spolu nespali, ani se nelíbali, byli jsme jako sourozenci. Prostě jsme bydleli v jedné domácnosti,“ popsala hvězda reality show problémy, které ve vztahu měla.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články