Jako by rakovina nestačila! Anička Slováčková má další zdravotní problém!

72225
Sdílejte
Přiznala se, že už více než měsíc věděla, že se jí rakovina vrátila a tentokrát zasáhla plíce. Ihned poté dostala první dávku chemoterapie. Moc dobře věděla, co ji čeká, protože se před několika léty také léčila s rakovinou prsu. Kromě dalších doprovodných problémů jí vypadávaly vlasy, což jí ztížilo přijmout hořkou skutečnost, že to na ní opět čeká. Aby toho nebylo málo, je tu ještě jedno trápení.
Jsem připravená bojovat,“ čelila Anička Slováčková novému nálezu rakoviny ve svém nedávném vzkazu na Instagramu. Po zkušenostech s chemoterapií před čtyřmi léty, kdy se léčila s rakovinou prsu a vypadaly jí vlasy, si je nyní nechala ostříhat nakrátko. Je známo, že chemoterapie má také škodlivý vliv na lidskou imunitu. Proto je po několika dávkách obvyklé zařadit třítýdenní přestávku, abyste se z ní alespoň trochu zotavili. Celý cyklus by měl trvat tři měsíce, a to i s přestávkou, ale už na začátku se objevil u Aničkyproblém. Nemoc jí skolila pravděpodobně kvůli oslabené imunitě.
„Dnes odpoledne jsem měla být v Brně na Československém lvu, ale celý víkend budu v posteli,“ vysvětlovala včera Anička v posteli. Nyní, na podzim, začala chřipková sezóna jako obvykle a ona byla pravděpodobně mezi prvními, kdo tuto nepříjemnou nemoc chytil. Jistě jí všichni přejí brzké uzdravení, protože v boji s rakovinou potřebuje hodně síly a energie, která jí nyní bohužel vyčerpává viróza. Má s sebou ale dva domácí mazlíčky, milovanou Jindřišku a koťátko. A možná na ni dohlíží její přítel, jehož jméno zatím neprozradila, jen to,že je to muzikant a znají se už dlouho, ale donedávna byli jen velmi dobří přátelé.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články