Holčička má blízké přátelství s 16stopou krajtou a táta si myslí, že má velké „štěstí“

951
Sdílejte

Roste v Americe malá dívka, která má za nejlepšího přítele někoho, koho by většina lidí považovala za noční můru. Tato malá holčička má blízké přátelství s 16stopou krajtou. Ano, krajtou. Nejedná se o běžné dětské přátelství, ale o něco, co by mnozí považovali za neobvyklé, možná i děsivé. Její otec, přestože si uvědomuje nebezpečí, které tento mimořádný vztah přináší, se domnívá, že je to jeho dcera, která má velké „štěstí“.

Tato malá dívka, pojmenovaná Kelsey, žije ve svém domě s obrovskou hadí kamarádkou, kterou pojmenovala Nagini. Tato pythonka dostala jméno po hadovi z Harryho Pottera, což odráží její velikost a sílu. Kelseyho otec tvrdí, že jeho dcera a Nagini mají „jedinečný vztah“, který je pro něj velmi zvláštní.

Kelsey a její otec tráví hodně času péčí o Nagini, která potřebuje hodně jídla a péče. Krajty jsou známé tím, že jsou jedním z největších druhů hadů na světě a vyžadují speciální péči a manipulaci. Kelsey, i přes svůj mladý věk, dokáže o Nagini pečovat s láskou a respektem.

Kelseyho otec, viděl, jak se jeho dcera postupně seznamuje a učí o Nagini. Tato zkušenost ho přivedla k přesvědčení, že jeho malá holčička má „štěstí“. Jak uvádí, je to neuvěřitelné, jak Kelsey dokáže komunikovat s Nagini a jak se dokáže o tuto obrovskou hadici postarat.

Kam dál?

Zábava na atrakci v Arizoně skončila obrovským neštěstím: Skákací hrad vítr vynesl do vzduchu, nepřežil dvouletý chlapec

Drama v Děčínském ústavu pro dětské vrahy. Tři chovanci napadli nočního dozorce a následně se pokusili o útěk

Neštěstí na Břeclavsku : Na dvanáctiletého chlapce během hry zřejmě spadla branka

Rázný krok ředitele školy v Rýmařově : Úplný zákaz mobilů. Berou dětem svobodu

Klíčové aspekty, které byste kvůli lásce nikdy neměli obětovat

Další články