Drsné rodičovské praktiky legendárního Schwarzeneggera: Tohle byste nechtěli zažít!

845
Sdílejte
Arnold Schwarzenegger je jednou z těch hvězd showbyznysu, které není třeba nikomu představovat. Kromě sportovních úspěchů a bohaté herecké kariéry se může pochlubit krásnou rodinou. Má tři syny a dvě dcery, na které je velmi hrdý. Slavný herec nedávno odhalil něco o svých rodičovských praktikách a některé z nich byly docela drsné.
10. října vydává Arnold Schwarzenegger novou motivační knihu nazvanou Be Useful (Buďte užiteční: Sedm nástrojů pro život). Nedávno o ní, stejně jako o dalších zajímavostech ze svého života, mluvil v rozhovoru pro časopis PEOPLE.

Pozornost přitahovaly zejména výchovné postupy, které herec dodržoval při výchově svých dětí – Katherine (33), Christina (33), Patrick (30) a Christopher (26). Má také nemanželského syna Josepha Baeana (26).Jak legendární Arnie prozradil, jednou hodil boty své nejstarší dcery do ohně. Když ji třikrát varoval, aby je nenechávala rozházené ve vstupní chodbě, rozhodl se, že jí dá právě takovou lekci. Zajímavé je, že Catherine ráda používá tento příběh se svou vlastní dcerou.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články