Český zpěvák Tomáš Klus promluvil o závislosti na alkoholu : Láhev tvrdého? Žádný problém!

1603
Sdílejte
Podařilo se mu vyhrát Zlatého slavíka v Česku, i když přiznává, že není vynikající hudebník. Jeho koncerty jsou vyprodané nejen kvůli písním, které vytváří.
Oslovuje fanoušky svými vlastními názory na život a nemá problém s nimi diskutovat. „Nic takového jako sláva neexistuje. Je to jen reflektor, který mohu použít k pomoci ostatním. Například přijdu do nějakého hospice a jsem tam celý den. To dává mnohem větší smysl, než když jsou lidé do mě blázniví a křičí mé jméno. To nepotřebuji,“ přiznal český zpěvák TOMÁŠ KLUS (37) v exkluzivním rozhovoru s Erikem Kollárikem. Během našeho setkání před koncertem v Pezinku působil vyrovnaně, klidně a bez problémů komentoval své životní bolesti.

S aktovkou plnou čajů a nádobí, které nosíte všude s sebou, jste v oboru proslulí.

Je velmi důležité, jak člověk vaří čaj. Jsem rituální člověk, takže si to užívám. Když věnujete pozornost přípravě čaje, chutná úplně jinak. To je případ všeho. I se ženami. Pokaždé, když vidím krásnou ženu, vím, že ji její muž miluje.

 

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články