Bílé květy a slzy smutku. Poslední rozloučení s operní zpěvačkou Patricií Burda Janečkovou: Fronta lidí před kostelem nebrala konce

26286
Sdílejte

Oficiální rozlučková mše začala úderem čtrnácté hodiny. Tentokrát už jen pro rodinu a přátele. U vchodu se smuteční hosté museli prokázat pozvánkou v mobilním telefonu.

Tklivá melodie ještě více prohlubovala ponurou atmosféru, beznaděj a smutek všech, kteří měli k Patricii Burda Janečkové z jakéhokoli důvodu blízko. Dříve než promluvil farář Vítězslav Farehulka, hluboce si povzdechl. „Milí známí, blízcí, Patrícia, rodina, Vlastík. Loučíme se s neobyčejnou ženou, Patricí Burda Janečkovou,“ promluvil se zúčastněným a pokračoval slovy z nichž je zřejmé, že Patricia věděla, že čas její smrti se blíží.

„Patricia si přála, aby na úvod zněla melodie z filmu Babička. Je to scéna, kdy babička s Barunkou a dětmi přicházejí na zámek, aby se setkali s paní kněžnou. Pro Barunku to byl obrovský zážitek. Nikdy nic v životě takového neviděla. Moji milí, věřím, že něco podobného nyní prožívá Patricia. Věřím, že je nyní naplněna úžasem nad boží nádherou a její srdce je naplněno vděčností,“ vyjevil farář naděje.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články