Anička Slováčková promluvila po první chemoterapii! Její bývalý přítel se podělil o to, co Anička potřebuje teď nejvíce !

15590
Sdílejte
Dostala od nich tolik zpráv o jejich obrovské podpoře, že se jí to dotklo. Anička nezklamala a hned po první dávce chemoterapie se ozvala na svém instagramovém profilu. Zároveň všem poděkovala za zájem a empatii. Ozval se i její bývalý přítel Milan Peroutka (33).
Zprávu o tom, že se Aničce Slováčkové po několika letech vrátila rakovina, ale tentokrát ne v prsu, ale seděla na plicích, přijali samozřejmě nejhůře její nejbližší. Zatímco matka Dagmar Patrasová zůstala beze slov, hluboce zasažena strachem o svou milovanou dceru, její otec Felix Slováček promluvil. „Cítím se naštvaný. Ale zároveň se také bojím. A myslím, že budeme potřebovat hodně, hodně, hodně štěstí,“ řekl hudebník a dodal, že stále neví, jak reagovat a přiznal i slzy. „Ale zase se klepu, protože vím, že musím začít pracovat a starat se o to, jak té dívce pomoci,“ tvrdil odhodlaný hudebník.
Hned druhý den po oznámení Aničkou, že má rakovinu plic, podstoupila první dávku chemoterapie. Na svém instagramovém profilu se pak ukázala v posteli se svým věrnou fdenkou Jindřiškou, aby všem příznivcům poděkovala za podporu. „Je to neskutečné. Strašně mě to dojímá a nevím, co na to říct. Takže nejlepší je jen poděkovat,“ řekla Anička s pokorou sobě vlastní. „Zkusíme to. My všichni, kteří nyní procházíme cestou osudu, to zvládneme,“ dodala. Ona sama však již preventivně přistoupila k výraznému zkrácení vlasů, aby nevypadávaly v chomáčích, jak se svěřila.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články