Anička Slováčková, která bojuje s rakovinou přiznala, že budoucnost neplánuje. Nic, nula, šokuje…

2100
Sdílejte

Rakovina se tentokrát u Slováčkové objevila na plicích. Tuto diagnózu zjistila po dlouhodobém kašli, který ji donutil vyhledat lékařskou pomoc. Po CT vyšetření a následné bronchoskopii bylo potvrzeno, že jde o nádor.

Slováčková nyní čeká další léčba, o které zatím nemá detailnější informace. Očekává se, že by mohla zahrnovat chemoterapie a další metody, které budou upřesněny později. Slováčková také uvedla, že si chce detaily svého zdravotního stavu nechat pro sebe. Přesto se rozhodla sdílet svůj příběh veřejně, aby podpořila ostatní, kteří se ocitli v podobné situaci.

I přes tuto těžkou situaci Slováčková dokázala ukázat svou statečnost a odhodlání. Její boj s rakovinou je připomínkou toho, jak důležité je pravidelné zdravotní vyšetření a včasné odhalení nemoci pro úspěšnou léčbu. Slováčková se stala inspirací pro mnoho lidí a její odvaha je obdivuhodná.

Kam dál?

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Další články