Agáta šokuje ve svém otevřeném přiznání o vztahu se Soukupem! Musela chránit své děti!

2802
Sdílejte

Ale zatímco on opravdu udržuje dekórum a nemluví o vztahu nebo rozchodu, Agátha to předstírá, ale zřejmě už odhalila víc než dost. „Nikdy nechci mluvit špatně o tatíncích, protože by to jen ublížilo mým dětem. Myslím, že spousta žen, stejně jako já, snila o tom, že vztah se starším partnerem a novým dítětem bude jiný. Že se zapojí do rodiny. Chtěla jsem mít kompletní rodinu. Chtěla jsem s ním žít, myslela jsem si, že budeme rodina, o které jsem snila, doufala jsem, že spolu budeme jezdit na výlety. Ale nebylo to to, o čem jsem snila,“ lamentovala, jako by nevěděla, že život není vždy úplně takový, jaký ho sníte, ale to neznamená, že nemůže být dobrý.

Nakonec si však začala poněkud protiřečit, z jejích slov jí bylo jasné, že ani ona se do společného života nehrne. „Nebyla chuť spolu žít. Z obou stran. Možná by chtěl, ale viděla jsem, že moje děti nejsou šťastné, což jsem viděla od těhotenství. Nemůžeme spolu komunikovat jako rodiče. Není to příjemné,“ popsala zřejmě hlavní bod úrazu. Agáta také upřímně potvrdila, že nemůže být sama a v této situaci to podle ní bylo i rozumné řešení. Útěchu našla v Dopitovi, který ji po rozchodu také potřeboval. Nezapomněla vyzdvihnout Mirka jako dokonalého otce a dodala, že konečně zažívá pocit této vysněné rodiny. Snad jí to vydrží.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články