Youtuberka Nikola Čechová (33) ze Survivoru je TĚHOTNÁ : Šokující reakce… 8 testů, panika a pláč!

4643
Sdílejte

Hned jak se začaly objevovat první těhotenské příznaky, myslela si, že dostala zánět močového měchýře. Ten to ale nebyl, proto si udělala těhotenský test, který vyšel pozitivně. Moderátorka tomu ovšem nechtěla uvěřit, proto si udělala ještě dalších 7 pro ověření. Když pochopila, že je vážně těhotná, začala panikařit.

Rozplakala se.  „Zároveň jsem si pro sebe říkala, že jsem dítě vždycky chtěla, že je to prostě zázrak a nádherná zpráva. Jsem typ člověka, který rád všechno plánuje, co mi dává kontrolu a klid na duši. Najednou přišlo něco tak velkého a já nevěděla, jak s tím naložit. Zároveň jsem se styděla, co to mám za reakci, když jsem miminko vždy chtěla,“ pokračovala Čechová.

„Adam přišel domů s palačinkou v ruce, já rozmazaný make-up, bílá. Stáli jsme v chodbě. Začala jsem plakat. Adam přešel do fáze, že to všechno zvládneme, že je to radostná zpráva. Zachoval se tak, jak je jeho zvykem, co jsou věci, proč ho tak moc miluji. Je zodpovědný, pečlivý, jde z něj hodně mužské energie, takže se cítím v bezpečí. Já jsem od přírody člověk, který lehce zpanikaří a tuto chvíli jsem panikařila,“ dodala Nikol s tím, že teď se už na miminko velmi těší a modlí se za to, aby vše proběhlo v pořádku.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články