Vondráčková vytáhla OMYLEM na jevišti skutečný nůž, doplatil na to její kolega!

1927
Sdílejte

​Lukáš Burian režisér představení se snažil, aby všechny kostýmy a pomůcky působily autenticky a pomohly hercům se cítit co nejpohodlněji, díky čemuž mohli podat špičkový výkon. Někdy jsou ty kostýmy předepsány, takže člověk, pokud to nechce udělat úplně jinak , se řídí tím, co je předepsáno ve scénáři, někde není nic, záleží také, jak je to stylizované. Některé kostýmy se musí šít, některé se dají koupit „Něco se vytáhne z divadelního fundusu, doupraví a je tam na tom hodně práce, “ vysvětloval Burian, přičemž zřejmě právě to je odpověď, jak se během zkoušek objevil v rukou Lucie Vondráčkové opravdový kuchyňský nůž. Naštěstí došlo jen k lehkému zranění, narozdíl od tragických případů, kdy se na scéně vyměnila filmová střelná zbraň za ostrou.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články